
Couscous met tomatensaus
Couscous met tomatensaus
Op dit moment is dit mijn favoriete recept en ook dat van onze dochter. Het is supersimpel te maken en heel snel klaar. Vooral handig als je dus niet lang in de keuken wil staan en toch iets gezonds op tafel wil zetten.
Dit recept is voor 2 personen
Ingrediënten:
- Glutenvrije couscous (AH)
- Tomaten 500 gram
- 3 theelepels za'atar
- Snufje zout
Snijd de tomaten in kleine stukjes. Doe in een wokpan een klein beetje olie en doe daar de stukjes tomaat in. Voeg de za'atar en het snufje zout toe. Roer goed door en laat het vervolgens 15 min pruttelen. Maak ondertussen de couscous klaar volgens de verpakking. Schep de klaargemaakt couscous op de borden en verdeel de tomatensaus.
Dit is de vegatrische optie. Het is natuurlijk ook mogelijk om gehaktballetjes toe te voegen aan de tomatensaus.
